20
MESAJE pentru prieteni

Crengutas
MESAJE frumoase
Smsuei de sarbatori
Smsuri de dragoste
Crengutas

1***O doamna adevarata este una care poate fac e ca un barbat sa se comporte ca un gentleman. O asemenea persoana esti tu pentru mine.
2*** Cand treci printr-o perioada proasta, adu-ti aminte ca exista Cineva in cer care te iubeste si are grija de tine si cineva pe pamant caruia ii pasa de tine – eu sunt acela.
3***Alfabetul incepe cu ABC. Numerele incep cu 123. Muzica incepe cu do-re-mi. Si prietenia incepe cu tine si cu mine.
4***Intre noi exista un ocean. Padurile si muntii ne despart. Nu sunt superman, dar da-mi o secunda si voi zbura peste mari si tari pentru a-ti trimite dragostea mea.
5***Ai primit-o ? Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as allege momentul cand te-am cunoscut.
6***As vrea sa fiu o lacrima in ochiul tau, pentru a putea aluneca pe obrazul tau si a ajunge pe buzele tale, dar nu as vrea ca tu sa fii o lacrima pe obrazul meu pentru ca te-as pierde ori de cate ori as plange…
7***Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.8***Să iubeşti înseamnă să doreşti în fiecare clipă să-i auzi glasul...râsul. să iubeşti înseamnă să tremuri de nelinişte şi să tresări de bucurie. să iubeşti înseamnă să te oferi din toată fiinţa ta celui care-ţi ţine loc de soare.
9***Cu ajutorul tău am învăţat ce înseamnă dragostea. un sentiment măreţ care mi-a ţinut de foame în această Românie grea..
10***Îmi cade o lacrimă din ochi şi nu ştiu ce e cu mine...dar un singur lucru ştiu..mi-e tare dor de tine...
11***Departe eşti de mine şi nu te mai zăresc. departe ori aproape..eu tot te mai iubesc,...


Polly po-cket